MatlagningsKonst
Vi lagar ofta underbara och ...ovanliga maträtter!
jag ....står oftast för de mera "ovanliga"

Idag gjorde jag:
Gyllene Tonfisk Trianglar *HAHA*
Koka & pressa potatis
häll ner en burk tonfisk i kastrullen
rör om
häll i hackad purjolök - (salladslök)
persilja
rör i nån dl gräddfil (lr creme fraiche)
riv skalet från en lime (lr citronsaft )
*häll i lite riven ost om man vill*
Forma geggan till 3-kanter & Stek dessa i en stekpanna
Sås: ketchup, ( ev+honung, nån slags chilikrydda, saften från en lime'n)
Servera med:
isbergssallad
(ev: skivad tomat, grillad majs)
~ Jag skippade en del av (dessa) ingredienserna
men det vart gott och knaprigt som fasen

jag ....står oftast för de mera "ovanliga"


Idag gjorde jag:
Gyllene Tonfisk Trianglar *HAHA*
Koka & pressa potatis
häll ner en burk tonfisk i kastrullen
rör om
häll i hackad purjolök - (salladslök)
persilja
rör i nån dl gräddfil (lr creme fraiche)
riv skalet från en lime (lr citronsaft )
*häll i lite riven ost om man vill*
Forma geggan till 3-kanter & Stek dessa i en stekpanna
Sås: ketchup, ( ev+honung, nån slags chilikrydda, saften från en lime'n)
Servera med:
isbergssallad
(ev: skivad tomat, grillad majs)
~ Jag skippade en del av (dessa) ingredienserna
men det vart gott och knaprigt som fasen

Kommentarer
Trackback